dimarts, 16 de febrer del 2016

CARAMELLES 2016




Benvolgudes famílies i amics i amigues. 

Sí, sí, sí!!!!! Les Caramelles ja són aquí!!!!!

Aquest any l’AMPA de l’Escola Alta Segarra, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Calaf i l’Institut Alexandre de Riquer, tornem a organitzar les Caramelles 2016. I tornem, organitzat tant les cantades, com les danses i també l’acompanyament instrumental. Així doncs, aquest any el diumenge 27 de març, Diada de Pasqua, tornem a sortir al carrer amb els nostres cants i les nostres danses.

Per tant, que s’ha de fer per cantar caramelles a Calaf?

Doncs de moment tenir entre 0 i 100 anys (si vol venir algú amb 102 també pot, ningú estar exclòs).

- Els assajos corals seran els dissabtes 27 de febrer i 5, 12, 19 i 26 de març a les 18:00h, a la Sala Municipal. El director és l’Isaac Fonoll.

- Assajos instrumentals, qui vulgui tocar un instrument per acompanyar als caramellaires, haurà de tenir un nivell corresponent a 3r curs de nivell elemental. Els assajos seràn els dissabtes dies 27 de febrer i 5 de març a les 18:45h i els dies 12, 19 i 26 de març a les 18:00h a la Sala Municipal. El director és l’Isaac Fonoll. Els instrumentistes, durant la preparació de les caramelles, cal que s’adrecin a secretaria de l’Escola Municipal de Música, C/Mestre Giralt número 4, Tlf. 938681010 o via correu electrònic calaf.emm@calaf.cat

- La dansa tradicional s’ha de ser mínim de P5, i s’han de presentar el dia 19 de febrer a les 20:00h a la Unió Calafina. Els assajos seràn els divendres dies 19 i 26 de febrer, i els dies 4, 11, i 18 de març, a les 20:00h. La coordinació serà a càrrec de la Conxita Solà.

- Nota important: Durant els assajos corals, instrumentals i de dansa tradicional cal que els menors de 12 anys vagin acompanyats d'una persona adulta.

- El vestuari també és requisit indispensable: nois cantaires (pantaló blau, camisa blanca, faixa vermella, barretina i espardenyes set penques), noies cantaires (faldilla o pantaló blau, camisa blanca, faixa vermella i espardenyes set penques); nens i nenes de dansa tradicional (vestit típic de català i catalana). Que la roba no sigui un impediment es pot venir amb pantalons texans i faldilles texanes de color blau.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l´AMPA de l’Escola Alta Segarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada